Botimet Balli i Kombit

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

 

Botimet Balli i Kombit (BBK) janë një seri botimesh që kanë nisur në mars 2009.

BBK ka si synim të botojë shkrime, studime dhe libra të personaliteteve të kulturës sonë kombëtare.

BBK mbështetet në teknologjitë më të reja të botimit sipas kërkesës dhe siguron libra të një cilësie të lartë në disa formate. 

Librat e botuar nga BBK mund të blihen vetëm në internet dhe shpërndahen në rrjetet më të mëdha të librarive në internet si Amazon.Com etj.