Historia

Abas Ermenji - Një Jetë Për Shqipërinë

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

 

Titulli: Abas Ermenji - Një Jetë Për Shqipërinë

Autori: Xhemil Meço


 Kopertina e librit Abas Ermenji - Një Jetë Për Shqipërinë

 

Botimet Balli i Kombit

Botimi i parë

Data e botimit: Gusht 2023

ISBN: 978-2-9587132-0-1

Përshkrimi:

Një biografi e Abas Ermenjit, një politikan dhe luftëtar nacionalist shqiptar i shekullit të 20-të.

Karakteristikat e librit:

226 faqe, formati 15,24cm x 22,86 cm

Ky libër mund të blihet  në  Amazon.com: https://www.amazon.fr/Abas-Ermenji-Nj%C3%AB-Jet%C3%AB-Shqip%C3%ABrin%C3%AB/dp/2958713202

 

 

 

 

 

Vendi që zë Skënderbeu në Historinë e Shqipërisë

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

 

Titulli: Vendi që zë Skënderbeu në Historinë e Shqipërisë

Autori: Abas Ermenji


 Libri

 

Botimet Balli i Kombit

Botimi i tretë

Data e botimit: mars 2009

ISBN: 978-1-4092-6594-8

Historiku i botimeve:

Botimi parë: 1968 , Komiteti Kombëtar Demokrat "Shqipnija e Lirë"

Botimi i dytë: 1996, Tiranë, Shtëpia Botuese  Çabej

Përshkrimi:

"Vendi që zë Skënderbeu në Historinë e Shqipërisë" është një studim mjaft interesant i historisë së Shqipërisë dhe kombit shqiptar me autor Prof. Abas Ermenjin.

Karakteristikat e librit:

478 faqe, formati 15,24cm x 22,86 cm

Ky libër mund të blihet  në Amazon.Com.